Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Printers

Een passend aanbod, voor elke situatie

  • Populairemerken

  • Canon bij Redable
    Canon
  • Brother bij Redable
    Brother
  • Epson bij Redable
    Epson

Online printer kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe printer of scanner? Redable biedt u een breed scala aan printers en scanners. In ons assortiment vindt u populaire producten zoals HP, Canon, Brother Xerox en Epson. Redable heeft het product dat het beste bij u past. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een printer of scanner? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.

Printers

Er zijn verschillende soorten printers waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u kiezen uit een all-in-one printer, laserprinter, labelprinter of een injektprinter. Deze verschillende printers maken gebruik van diverse printtechnieken. Het is belangrijk dat u zich afvraagt waar u uw printer voor wilt gaan gebruiken. Een all-in-one printer gebruikt u voor andere dingen dan waarvoor u bijvoorbeeld een labelprinter gebruikt.

Scanners

Een scanner zorgt ervoor dat u fysieke bestanden om kunt zetten naar digitale bestanden. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om de bestanden op te slaan, te bewerken of te verzenden. U moet goed kijken wat voor type scanner het beste bij u past. Zo zijn er scanners die grote hoeveelheden tegelijk kunnen scannen, maar ook printers waarbij u pagina voor pagina moet scannen.

Zakelijke printer kopen

Als u een printer zakelijk wilt kopen, dan moet u goed kijken naar de eigenschappen van de printer. Bij een zakelijke printer is het erg belangrijk dat de printer redelijk snel grote hoeveelheden kan printen. Verder kan het van belang zijn dat de printer over bijvoorbeeld WiFi beschikt. Op deze manier kan iedereen in het bedrijf printen. Vraag een offerte aan voor een zakelijke printer via onze klantenservice.

Lees meer

Zakelijke scanner kopen

Op het moment dat u overweegt om zakelijk een scanner te kopen moet u goed nadenken waar u de scanner voor gaat gebruiken. Een zakelijke scanner moet geschikt zijn voor intensief gebruik. Verder kan het van belang zijn dat hij bijvoorbeeld over WiFi beschikt. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een zakelijke scanner? Neem contact op met onze klantenservice en vraag een offerte aan.

Advies van Redable

Wenst u advies bij de aanschaf van een printer en/of scanner? Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Lees minder