Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Ons verhaal

Buitengewoon eenvoudig,
het begin van iets nieuws.

Eenvoud zit in de kleinste dingen, dat is waar wij in geloven. We sleutelen aan producten en processen, en gaan altijd op zoek naar iets dat nog beter kan. Naar iets dat de technologische wereld buitengewoon eenvoudig maakt. Wij hebben namelijk maar één doel: de technologische wereld een stuk eenvoudiger achterlaten dan we het vonden. Dit doen we met een breed scala aan producten en altijd de allerbeste service bieden. Dat daagt ons uit en maakt ons buitengewoon.

Tot in de kern doordrongen.

In alles wat wij doen, geloven wij in onze waarden.

Onze kernwaarden beschrijven wie we zijn. Of beter: willen zijn. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Iets waar wij in geloven. Omdat het zorgt voor de allerbeste kwaliteit en service, met de grootst mogelijke plezier en respect. Elke dag klopt het iets beter. Terwijl veel verandert, blijven onze waarden steeds hetzelfde.

Buitengewoon

Flexibel

Eenvoud

Respect

Vrienden

Samen het verschil maken, dat maakt ons uniek.

Bij Redable is IT meer dan het leveren van hardware. Wij denken tot in detail mee, zodat onze klanten kunnen blijven vertrouwen op hun omgeving. Van kleinzakelijk to multinationals, wij zorgen altijd voor het beste advies, zodat we samen het verschil kunnen maken. Hieronder een mooie greep uit onze klanten, die hierover mee kunnen praten.

  • ABN AMRO
  • Akzo Nobel
  • Bunq
  • Hotels.nl

Echte innovatie houdt met alles rekening.

Echte innovatie houdt met alles rekening.

Niet alles is te vervangen en daar houden wij rekening mee.

We beperken onze passie voor innovatie niet tot onze producten, maar zetten die ook door in de manier waarop we te werk gaan. We houden rekening met onze milieueffecten en zoeken continu nieuwe manieren om de impact van ons bedrijf op het milieu tot een minimum te beperken. Zo draaien al onze diensten in hypermoderne datacenters die volledig worden voorzien van duurzame energie en doen we zoveel mogelijk aan hergebruik en recycling.