Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Netwerken

Een passend aanbod, voor elke situatie

Online dataopslag of netwerkapparatuur kopen

Bent u opzoek naar een server, switch, firewall of VoIP telefoons? In ons assortiment vindt u populaire producten zoals HP Enterprise, Dell, Cisco, Lenovo en Netgear. Redable heeft het product dat het beste bij u past. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een product in de categorie dataopslag en netwerk? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.

Netwerk

Een netwerk is een geheel van met elkaar verbonden punten. Middels diverse soorten producten kunt u een netwerk opzetten of uitbreiden. Denk hierbij aan servers, switches, firewalls, routers of een NAS. Welk netwerkproduct u nodig heeft hangt af van het gebruik. Redable biedt verschillende netwerkproducten aan in verschillende prijsklassen. Onze specialisten adviseren u graag over uw netwerk. Bekende netwerk merken zijn Hewlett Packard Enterprise, Cisco en Dell.

Dataopslag

Dataopslag zoals USB-sticks (Geheugensticks) en Externe harde schijven zijn bijna onmisbaar. Vooral voor het maken van back-ups of het gemakkelijk en veilig mee nemen van data. Een externe HDD (Hard Disk Drive) zijn er in 2 maten, 2.5 inch en 3.5 inch. De 2.5 inch harde schijf is gemakkelijker om mee te nemen en heeft geen stopcontact nodig om te werken. Een 3.5 inch harde schijf is sneller in het overzetten van uw data en de maximale opslagcapaciteit is groter. Bekende merken harde schijven zijn Western Digital, Seagate en LaCie.

Lees meer

Zakelijk netwerk kopen

Er zijn vele soorten netwerken die op kantoor worden gebruikt. Zo is een NAS erg geschikt voor middelgrote bedrijven. Een firewall zorgt voor de beveiliging van uw netwerk en een goede router voor een stabielere verbinding. Voor al deze producten en oplossingen kunt u terecht bij Redable. Vraag een offerte aan via onze klantenservice of neem gerust contact op met onze klantenservice.

Zakelijk dataopslag kopen

Heeft u gebrek aan opslagmogelijkheden op kantoor? Of wilt u klanten een usb-stick met de naam van uw bedrijf erop schenken? Bij Redable is het mogelijk om de verschillende producten wat betreft dataopslag zakelijk aan te schaffen. Vraag een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Advies van Redable

Wenst u advies bij de aanschaf van dataopslag en/of een netwerk? Onze specialisten helpen u graag bij de aanschaf van het juiste product. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Lees minder