Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Monitoren

Een passend aanbod, voor elke situatie

 • Populairemerken

 • NEC bij Redable
  NEC
 • Philips bij Redable
  Philips
 • Optoma bij Redable
  Optoma
 • Samsung bij Redable
  Samsung

Online audiovisuele producten kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe monitor, beamer of public display? In ons assortiment vindt u populaire producten zoals NEC, Philips, Optoma, Samsung en Sony. Redable heeft het product dat het beste bij u past. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een product in de categorie audiovisueel? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.

Monitoren

Een monitor is een beeldscherm dat voornamelijk wordt gebruikt voor op kantoor of om te gamen. Door een monitor heeft u de mogelijkheid om een extra scherm te creëren. Dit kan bijvoorbeeld het werken op kantoor gemakkelijker maken. De grootte, resolutie en de responstijd zijn belangrijke eigenschappen van een monitor.

Beamers

Een beamer projecteert de beelden die het doorkrijgt van een apparaat op een scherm of muur. Hierdoor wordt de beamer ook een projector genoemd. Voorbeelden van beamers zijn de short throw beamer of een LED beamer. De beamer wordt voornamelijk gebruikt voor het geven van presentaties of laten zien van bepaalde afbeeldingen en video’s.

Public Displays

Middels een public display kunt u mensen informeren over uw product of bedrijf. Een public display kunt u gebruiken in vergaderruimtes, winkels, tentoonstellingen of informatiepunten. Bij het aanschaffen van een public display is het van belang dat u weet in welke ruimte de public display komt te hangen. De locatie van het scherm bepaalt de grote en benodigde kwaliteit van het public display.

Lees meer

Zakelijke beamer kopen

Voor het kopen van een zakelijke beamer is het goed dat u gaat kijken welke opties u heeft. U kunt de specificaties bekijken, maar u let waarschijnlijk ook op de prijs. Wij ondersteunen u graag in dit proces, zodat u de juiste zakelijke beamer voor uw situatie aanschaft. Heeft u interesse om op zakelijk gebied beeld te kopen? Vraag een offerte aan of kijk naar het aanbod van producten in onze webshop.

Audiovisuele oplossingen

Wij hebben met professionele audiovisuele apparatuur van de beste merken, altijd het juiste product voor u. Geluidsinstallaties, Presentatie systemen of Digital Signage. Als onafhankelijk leverancier kunnen wij u producten leveren van bijna elk gewenst merk. Samen met onze partners hebben we ruime ervaring in het bedenken en uitvoeren van oplossingen en projecten.

Advies van Redable

Wenst u advies bij de aanschaf van beeld en/of geluid? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Lees minder