Microsoft laptops en pc’s voor op kantoor en thuis.

De meest fantastische producten van Microsoft ontdekt u hier. Laat u inspireren door het beste zakelijke advies, uitstekende ondersteuning en snelle levering. Ervaar het gemak en de eenvoud van Redable, official Microsoft partner.

Microsoft Surface Pro

De ultralichte Surface Pro zorgt met zijn geavanceerde ontwerp voor een complete mobiele productiviteit. Studeer, werk, creëer en speel waar u ook bent. Hij beschikt over een accuduur die de hele dag meegaat en dat in een zeer draagbaar design met afgeronde hoeken. Met het vlijmscherpe 12,3 inch PixelSense-scherm komen uw ideeën tot leven met prachtige kleuren. Het scherm reageert overigens op aanraking en is compatibel met de nieuwe Surface Pen, waardoor hij op allerlei manieren te gebruiken is.

Microsoft Surface Studio

De Microsoft Surface Studio is ontworpen voor het creatieve proces. Met deze overweldigende computer maakt u van uw werkplek een studio. Visualiseer, schilder, bewerk en ontwerp uw ideeën gemakkelijk met het opvallende en verbazingwekkende dunne 28 inch PixelSense-scherm. Het scherm beschikt over een resolutie van 4.500 x 3.000 pixels die samen goed zijn voor 13,5 miljoen pixels, wat een levensechte kleurenbeleving biedt.

Microsoft Surface Laptop

Met de Microsoft Surface Laptop hoeft u niet te kiezen tussen goede prestaties en licht reizen. Deze laptop is standaard uitgerust met de krachtige 7e generatie Intel Core i5 of i7 processor, wat zorgt voor goede prestaties. Met de aluminium behuizing en een gewicht van maar 1,25 kg heeft u de perfecte laptop voor onderweg.

Microsoft Partner

Wij voorzien kleine en grote klanten als official Microsoft partner van het beste advies over alle Microsoft producten. Als Microsoft partner zijn wij nog beter in staat u te helpen bij het maken van de juiste hardwarekeuzes, zoals het inrichten van werkplekken.

Vragen over Microsoft?

  • Telefoon: 085 - 760 88 16
  • Chat: Start chat
  • WhatsApp: 06 13266534
  • Bereikbaar: 08:30-17:30 (ma-vr)

Social Media

Vragen over Microsoft producten?

Onze productspecialisten helpen u graag met uw vraag over bijvoorbeeld Microsoft Surface Pro of Surface Studio.
Neem gerust contact op met onze Microsoft specialisten.