Lenovo laptops en pc’s voor op kantoor en thuis.

De meest fantastische producten van Lenovo ontdekt u hier. Laat u inspireren door het beste zakelijke advies, uitstekende ondersteuning en snelle levering van Lenovo producten. Ervaar het gemak en de eenvoud van Redable, official Lenovo partner.

Lenovo laptops en computers

Lenovo staat bekend om haar populaire notebooks voor onderweg, denk bijvoorbeeld aan de Lenovo ThinkPad of de Yoga-serie. Een van de veiligste en meest betrouwbare zakelijke laptops. Maar ook desktop pc's, zoals de ThinkCentre- en ThinkStation-series, zijn gewild bij zakelijke gebruikers. Lenovo computers zijn volledig aanpasbare werkstations met echt superieure prestaties.

Lenovo servers en netwerk

Lenovo biedt krachtige, betaalbare netwerksystemen met nadruk op schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De Lenovo ThinkServer towerservers zijn perfect voor uw IT-behoeften, of het nu gaat om een thuiskantoor of een klein bedrijf. Lenovo biedt een breed assortiment met robuuste netwerk producten boordevol functies en met hoge dichtheid voor grote en kleine bedrijven.

Lenovo Platinum Partner

Wij voorzien kleine en grote klanten als official Lenovo Platinum partner van het beste advies over alle Lenovo producten en Lenovo netwerkoplossingen. Als Lenovo partner zijn wij nog beter in staat u te helpen bij het maken van de juiste hardwarekeuzes. Bijvoorbeeld bij het inrichten van werkplekken of het vinden van de juiste servers.

Vragen over Lenovo?

  • Telefoon: 085 - 760 88 16
  • Chat: Start chat
  • WhatsApp: 06 13266534
  • Bereikbaar: 08:30-17:30 (ma-vr)

Social Media

Vragen over Lenovo producten?

Onze productspecialisten helpen u graag met uw vraag over bijvoorbeeld Lenovo servers, desktops of notebooks.
Neem gerust contact op met onze Lenovo specialisten.