Wegens de landelijke maatregelen tegen het coronavirus, kunnen leveringen langer duren dan gebruikelijk.

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Bescherming persoonsgegevens

Bescherming persoonsgegevens

U wilt misschien wel, terecht, weten wat er allemaal met uw gegevens gebeurd die u invult. Begrijpelijk, want u geeft immers uw privé-gegevens aan ons. Wij hechten veel waarde aan onze eigen gegevens en begrijpen dat u wellicht hetzelfde doet. Daarom doen wij er alles aan om uw privé-gegevens ook privé te houden.

U begrijpt vast dat wij wel wat gegevens van u nodig hebben, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken leest u hieronder. Ook ziet u wat uw rechten zijn, wie toegang heeft tot uw data en hoe lang we uw gegevens bewaren.

Uw gegevens Wat wij graag van u willen weten
Aanhef, voor- en achternaam Zodat we u altijd goed kunnen aanspreken.
Adres en woonplaats Uw bestelling bezorgen zonder deze gegevens wordt erg lastig en een flinke klus. Dat willen we vast beide niet.
Telefoonnummer Zo kunnen we u altijd snel bereiken of op de hoogte brengen.
Betaalgegevens Om uw order te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Deze gegevens worden in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw order te kunnen koppelen.
E-mailadres Zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling. En soms een mailing te versturen. Maar natuurlijk alleen als u ons hiervoor toestemming gegeven hebt.
IP-adres Wij gebruiken uw IP-adres om u te herkennen, zo onthouden wij uw voorkeuren en geven u daarmee een passend advies. Door uw IP-adres op te slaan, zorgen we er ook voor dat niemand uw account kan misbruiken.
Serienummers Van bepaalde producten leggen wij het serienummer vast in onze administratie. Dit zijn handige identificatienummers als het product kwijt, gestolen of defect is.

Verder gebruiken we uw gegevens voor het volgende:


Klantenservice U kunt op meerdere manieren met ons in contact komen, zoals bellen, mailen, chatten en WhatsApp. Om te zorgen dat wij alles goed onthouden wat wij met u bespreken, maken wij hiervan notities. Willekeurige contactmomenten worden door ons geanalyseerd, om zo onze service nog verder te kunnen verbeteren. Als wij een opname maken van een telefoongesprek voor trainingsdoeleinden, laten we dit vooraf altijd eerst weten.
Account In uw 'Mijn Redable-account' staan uw persoonlijke gegevens. Uw naam, aflever- en factuuradres, telefoonnummer en inloggegevens. Dit is erg handig, dan hoeft u deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. Wij bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen, zodat we u sneller kunnen helpen.
Nieuwsbrieven U kunt u aanmelden voor onze algemene nieuwsbrief. Voor de inhoud van deze nieuwsbrief kijken wij wat u al bij ons heeft besteld in het verleden. Dan weten we ongeveer wat u interessant vindt en krijgt u een aanbod dat bij u past. Ontvangt u lievere geen nieuwsbrieven meer? Uitschrijven is zo gebeurd, via onze klantenservice, uw 'Mijn Redable-account' of via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.
Verbetering Wij doen alles voor een hoge klanttevredenheid en blijven continu kijken naar verbeteringen. Hiervoor gebruiken we uw gegevens. Wij benaderen u soms voor een klantonderzoek, om te kijken wat wij de volgende keer nog beter kunnen doen. Verder willen wij altijd graag weten hoe de afhandeling van een klacht ging. Daarom verzamelen we ook klantgedrag. Zo kunnen we leesgedrag analyseren en content maken die bij uw wensen past. Dit doen we door unieke bezoeken te registreren, met alle activiteiten die daarbinnen plaatsvinden. Denk hierbij aan het bekijken van pagina's en ergens op klikken. Natuurlijk gaan we altijd goed met uw gegevens om.
Reviews U kunt andere klanten helpen, door het plaatsen van een review. Door ervaringen te delen, geeft u anderen een nog beter beeld van een product of onze dienst. Wij houden bij welke reviews u schrijft.
Persoonlijk advies Wij leren u graag goed kennen, zodat we het de volgende keer nog beter kunnen doen. Als u onze website bezoekt, onthouden wij wat u nodig heeft. Wij doen het zoekwerk en helpen u met mooie aanbiedingen, bijvoorbeeld per mail. En gebruiken uw gegevens ook om onze sites te verbeteren. En om nuttige advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook of Google. Dit heeft met onze cookies te maken.
Fraudepreventie We vertrouwen graag iedereen, maar helaas gaat dat niet. We moeten klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. In hele specifieke gevallen moeten wij gegevens ook doorgeven aan overheidsinstanties.

Meer weten?

Wilt u nog meer weten, bijvoorbeeld waar uw gegevens worden bewaard of wie toegang heeft tot uw data? Dat leggen we graag uit! Hier leest u meer.

 
Meer over veiligheid en privacy
Lid van Thuiswinkel.org Bescherming persoonsgegevens Privacy Cookies Veilige betaalomgeving