Wegens de landelijke maatregelen tegen het coronavirus, kunnen leveringen langer duren dan gebruikelijk.

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Bedenktermijn

14 dagen bedenktermijn

Niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van uw product, aan ons melden. Na aanmelding heeft u vervolgens nog eens 14 dagen om de producten gratis te retourneren. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling (op eigen kosten) de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt.

Uiteraard wel graag in originele staat en - indien redelijkerwijs mogelijk - originele verpakking. Bekijk bijvoorbeeld gerust uw laptop van alle kanten, maar ga er niet mee aan het werk.
Let op: na 14 dagen na ontvangst is het niet meer mogelijk om van de aankoop af te zien. U heeft wel altijd garantie op het product.

Retourformulier

Bij de bevestiging van uw bestelling heeft u van ons het zogenoemde Europese modelformulier voor herroeping ontvangen. Dit formulier maakt het voor u gemakkelijk om uw product aan ons te retourneren.

Via onze website kunt u ook heel eenvoudig en gratis uw retour aanvragen. Retour aanvragen

U kunt ook het Europees modelformulier voor Herroeping gebruiken om binnen 14 dagen de koop te ontbinden.

Terugbetalen

Wij zullen het volledige aankoopbedrag, inclusief reeds betaalde verzendkosten, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. U wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Deelvergoeding

Bij zichtbare gebruikssporen of beschadiging krijgt u van ons een deelvergoeding. Wij hanteren een deelvergoeding indien u meer heeft gedaan, dan noodzakelijk was om het product te beoordelen. Hoe hoog dit bedrag is ligt aan de staat van het product. Ook dit bedrag zullen wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen.

Twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. Dan controleren we het samen.

Retourkosten

Retourneren is bij ons helemaal gratis voor standaard zendingen. U ontvangt van ons hiervoor een verzendlabel, wanneer u de retour bij ons aanmeldt. Is het product te groot of gaat het om een palletzending, dan zijn retourkosten voor eigen rekening. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wanneer je een product op eigen initiatief wenst teug te sturen, dan zijn de directe kosten voor het retourneren voor uw eigen rekening. Ons retouradres is Oosterveldsingel 45, 7558 PJ Hengelo.

Uitzonderingen

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Die kunt u niet terugsturen of leiden onherroepelijk tot een waardevermindering van 100%. Neem contact met ons op als u niet zeker weet of uw product terug mag.

 
Meer over garantie en retouren
Bedenktermijn Product retourneren Status van retourzending Uitzonderingen Garantie