Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Bedenktermijn

14 dagen bedenktermijn

Niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van uw product, gratis retourneren.

Uiteraard wel graag in originele staat en verpakking. Bekijk bijvoorbeeld gerust uw laptop van alle kanten, maar ga er niet mee aan het werk.
Let op: na 14 dagen is het niet meer mogelijk om te retourneren. U heeft wel altijd garantie op het product.

Retourformulier

Bij de bevestiging van uw bestelling heeft u van ons het zogenoemde Europese modelformulier voor herroeping ontvangen. Dit formulier maakt het voor u gemakkelijk om uw product aan ons te retourneren.

Via onze website kunt u ook heel eenvoudig en gratis uw retour aanvragen. Retour aanvragen

U kunt ook het Europees modelformulier voor Herroeping gebruiken om binnen 14 dagen de koop te ontbinden.

Terugbetalen

Wij zullen het volledige aankoopbedrag, inclusief reeds betaalde verzendkosten, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 5 werkdagen terug betalen. Dit start op het moment dat wij het artikel retour hebben ontvangen, of nadat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. U wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Deelvergoeding

Bij zichtbare gebruikssporen of beschadiging krijgt u van ons een deelvergoeding. Wij hanteren een deelvergoeding indien u meer heeft gedaan, dan noodzakelijk was om het product te beoordelen. Hoe hoog dit bedrag is ligt aan de staat van het product. Ook dit bedrag zullen wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 5 werkdagen terug betalen.

Twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. Dan controleren we het samen.

Retourkosten

Retourneren is bij ons helemaal gratis voor standaard zendingen. U ontvangt van ons hiervoor een verzendlabel.
Is het product te groot of gaat het om een palletzending, neem dan contact op met onze klantenservice.

Uitzonderingen

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Die kunt u niet terugsturen of leiden onherroepelijk tot een waardevermindering van 100%. Neem contact met ons op als u niet zeker weet of uw product terug mag.

 
Meer over garantie en retouren
Bedenktermijn Product retourneren Status van retourzending Uitzonderingen Garantie