Dell laptops en pc’s voor op kantoor en thuis.

De meest fantastische producten van Dell ontdekt u hier. Laat u inspireren door het beste zakelijke advies, uitstekende ondersteuning en snelle levering van Dell producten. Ervaar het gemak en de eenvoud van Redable, official Dell partner.

Dell laptops en computers

Dell staat bekend om haar populaire notebooks voor onderweg, denk bijvoorbeeld aan de Dell XPS of de Latitude-serie. Een van de veiligste en meest betrouwbare zakelijke laptops. Maar ook desktop pc's, zoals de OptiPlex- en Precision-series, zijn gewild bij zakelijke gebruikers. Dell computers zijn volledig aanpasbare werkstations met echt superieure prestaties.

Dell servers en netwerk

Dell enterprise biedt krachtige, betaalbare netwerksystemen met nadruk op schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De Dell PowerEdge towerservers zijn perfect voor uw IT-behoeften, of het nu gaat om een thuiskantoor of een klein bedrijf. Dell biedt een breed assortiment met robuuste netwerk producten boordevol functies en met hoge dichtheid voor grote en kleine bedrijven.

Dell Preferred Partner

Wij voorzien kleine en grote klanten als official Dell Preferred partner van het beste advies over alle Dell producten en Dell netwerkoplossingen. Als Dell partner zijn wij nog beter in staat u te helpen bij het maken van de juiste hardwarekeuzes. Bijvoorbeeld bij het inrichten van werkplekken of het vinden van de juiste servers.

Vragen over Dell?

  • Telefoon: 085 - 760 88 16
  • Chat: Start chat
  • WhatsApp: 06 13266534
  • Bereikbaar: 08:30-17:30 (ma-vr)

Social Media

Vragen over Dell producten?

Onze productspecialisten helpen u graag met uw vraag over bijvoorbeeld Dell servers, desktops of notebooks.
Neem gerust contact op met onze Dell specialisten.