Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Computers

Een passend aanbod, voor elke situatie

Online computer kopen

Bent u opzoek naar een nieuwe computer? Redable biedt u een breed scala aan computers. In ons assortiment vindt u populaire merken zoals HP, Dell, Lenovo en Asus. Pc’s zijn desktopcomputers voor thuisgebruik. Krachtige computers voor zakelijk gebruik worden workstations genoemd. Veelal worden zakelijke computers ook wel pc genoemd. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een computer? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.

Desktop computers

Door het grote assortiment aan pc’s waar Redable over beschikt, is het lastig om de juiste keuze te maken. Daar komt ook nog is bij dat er verschillende soorten desktops bestaan. Het is belangrijk dat u zich afvraagt waar u uw desktop voor gaat gebruiken. Verder moet u goed kijken of uw pc aansluit bij de activiteiten die u erop wilt uitvoeren. U heeft bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik een heel andere pc nodig dan een voor thuisgebruik.

Zakelijke computer kopen

Wilt u een zakelijke computer aanschaffen? Een zakelijke computer moet aan andere eisen voldoen. Het is erg belangrijk dat hij goed beveiligd is, duurzaam te werk gaat en over eventuele technische ondersteuning beschikt. Bij de aanschaf is het van belang dat u weet waar u de computer voor gaat gebruiken. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een zakelijke computer of laptop? U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via onze klantenservice.

Lees meer

Workstation kopen

Een desktop voor zakelijk gebruik wordt ook wel een workstation genoemd. Workstations zijn zo ontworpen dat deze zwaarder werk aan kunnen dan normale pc’s. Ze zijn robuuster en krachtiger dan ene normale computer. Aangezien alles snel en soepel moet verlopen en er meer rekenkracht wordt gevraagd, is dit de reden dat ze veel voor zakelijke doeleinden gebruikt worden.

Advies van Redable

Heeft u vragen of heeft u advies nodig bij het zoeken van de computer of laptop die het beste bij u past? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Lees minder